Reviews

Wardah colorfit lip paint : info, review pengguna, ketahanan, warna kegemaran dan harga

Review wardah colorfit lip paint..| Produk Wardah ni memang banyak yang dah viral dan femes dikalangan wanita Malaysia dan Indonesia. Salah satunya Wardah colorfit lip paint ni!!

Lip paint daripada Wardah ni adalah salah satu poduk yang top selling dan laku keras taw. Dah banyak pengguna bagi feedback positif taw.

Review wardah colorfit lip paint
harga wardah colorfit lip paint

Pertama sekali kite tengok dulu sama ada wardah colorfit lip paint harga marhein atau harga kayangan.

Wardah colorfit lip paint bukan sahaja mempunyai kualiti yang terbaik tetapi team diorang sentiasa memastikan produk ini mempunyai packaging yang cantik dan mudah untuk keselesaan pengguna.

Kalau nak sentiasa ada stock, korang boleh dapatkan dishopee. Nah! Min letak sekali link daripada Wardah Official Store Malaysia dekat link bawah ni kalau korang rasa nak beli πŸ˜πŸ˜πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» :

Yaa.. serendah RM18.++ korang dah boleh memiliki lip paint kayangan tetapi dengan harga marhein sahaja.

Info tentang wardah colorfit lip paint

Wardah Colorfit Lip Paint ialah pengaler bibir dengan tekstur berkrim yang mudah digunakan dan padat dengan hanya satu sapuan. Formulanya adalah kalis pemindahan dan mampu bertahan sehingga 12 jam supaya ia selesa digunakan sepanjang hari.

Cara penggunaannya sangat mudah. Hanya menggunakan aplikator yang disediakan dan oleskan pada bibir anda.

ingredients didalam wardah colorfit lip paint

Isododecane, Bis-Hydroxylauryl Dimethicone/IPDI Copolymer, Cyclopentasiloxane, Trisiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Diisostearyl Malate, Hydrated Silica, Silica Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Cyclohexasiloxane, Propylene Carbonate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Aluminum Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Triethoxycaprylylsilane, Fragrance, Cyclotetrasiloxane, Tocopherol. May Contain : CI 77891, CI 77492, CI 15850:2, CI 15850:1, CI 77499, CI 77491, CI 15850, CI 42090.

amaran⚠️⚠️⚠️
  1. Untuk kegunaan luaran sahaja
  2. Elakkan terkena mata
  3. Jauhkan daripada kanak-kanak
  4. Hentikan penggunaan jika tanda-tanda alergi dan/atau ruam muncul
review pengguna tentang ketahanan lip paint daripada wardah

Wardah Lip Paint transfer proof? Apa yang dimaksudkan dengan transfer proof?? Biasa dengarkan tak? lipstick ni transfer proof lipstick tu transfer proof..

Transfer proof bermaksud sesuatu produk tu claim yang dia punya lipstick tidak melekat pada mask, atau tissue atau kain yang korang guna untuk dap2 bibir.

Review wardah colorfit lip paint
Untuk melihat review dia transfer proof ke tidak, korang boleh tengok review influencer dengan klik pada video diatas
12 variasi wardah colorfit lip paint untuk anda cuba
Review wardah colorfit lip paint

12 variasi daripadaa Wardah colorfit lip paint :

  1. πŸ’„ Peach till drop
  2. πŸ’„ Eternal Sunset
  3. πŸ’„ Stick to latte
  4. πŸ’„ Brownderlast 🌟🌟🌟
  5. πŸ’„ Stay Russet
  6. πŸ’„ Infinite Coral
  7. πŸ’„ Brick on
  8. πŸ’„ Red Repeat
  9. πŸ’„ Timeless Rose
  10. πŸ’„ Foreve Mauve
  11. πŸ’„ Everlast Pink
  12. πŸ’„ Berry Lasting

Warna kegemaran pengguna kebanyakannya ialah lip paint code nombor 04 (Brownderlast). Anda memang tidak akan dapat jumpa lip paint ni dekat drugstore sebab dia sentias sold out.

Kalau korang nak cuba, boleh cuba dapatkan di shopee.com.my/Wardahcolorfitlippaint

Apa yang istimewanya dengan color nombor 04 ni??

Brownderlast adalah warna seakan nude coklat, not too light not to dark. Sangat sesuai dipakai kemana-mana. anda boleh refer gambar kat atas ni untuk tengok code nombor 04.

Baca juga :

soal jawap tentang wardah colorfit lip paint

Jenis bibir kering sesuai tak ?? Jenis bibir kering n kalau salah pakai mula merekah berdarah😭

Sesuai juga cuma sis kena pakai lip balm dulu & jangan pakai terlalu banyk. Sbab dia lip paint sis. Betul2 transfer proof

Tapi kenapa saya pakai lipmate ni and bila makan or minum dia hilang? ada cara tak nak bagi dia tak hilang?

Sis try layer kn. Atau blh try letak lipstick ni pastu letak setting powder. Last skali pakai lipgloss.

Kalau nk bersihkan boleh pakai micellar saja ke atau kena guna oil cleanser??

Gunakakn oil cleanser untuk pembersihan yang lebih baik

Macam mana nk basuh jika nk solat..bila cuci akan tanggal tak

Lip paint ni tidak boleh dibawa solat. Ia bukan bermaksud ia mempunyai bahan yang terlarang. Semua produk Wardah diclaim halal, tetapi Lip paint mungkin menyebabkan air wuduk tidak telus ke bibir. Jadi, pastikan anda membuang terlebih dahulu sebelum berwuduk

Dimana boleh dapatkan Lip Paint ni?

Biasa produk wardah memang ada di Watson dan Guardian. Tapi korang pon boleh dapatkan di sini je πŸ’„πŸ’„ shopee.com.my/Wardahcolorfitlippaint

sumber info : www.watsons.com.my, Review wardah colorfit lip paint

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

You may also like