Reviews

Produk viral Wardah Colorfit Cream Blush : Cantik dan Pigment sangat kaler dia!

Wardah Colorfit Cream Blush..| Lagi satu produk daripada Wardah yang viral di Tiktokkk. Apa yang istimewa sangat dengan produk baru cream blush ni?? Jom tengok info review dibawah, mungkin korang akan teracun??

Kebaikan menggunakan Wardah Cream Blush

Blushy! Blushyyy Timeee..

Cream Blush keluaran baru daripada Wardah ni akan membuatkan wajah anda menjadi lebih berseri, sihat dan glowy!

  1. 😊😊 Mengandungi vitamin E yang diformulakan khas untuk pipi anda
  2. 😊😊 Mempunyai formulasi dengan teksture yang berkrim dan ringan menjadikan ia lebih mudah diratakan pada lapisan bedak asas atau foundation
  3. 😊😊 Dengan kandungan Glow Pigmented akan memberikan korang warna yang lebih cerah dan berpigmen dan memberikan kesan yang lebih bercahaya
  4. 😊😊 Formulasi khas yang mampu memberi ketahanan sehingga 8 jam

Korang dah bersedia ke untuk #colorInkYourDay dengan Wardah Colorfit Cream Blush ni?? Dengan harga serendnah RM19! Dapatkan sekarang di Wardah Official Store di sini!! 👇🏻👇🏻

warna pilihan pelanggan Wardah Cream Blush
Wardah Colorfit Cream Blush

Wardah Colorfit Cream Blush didatangkan bersama 3 variasi kaler yang sangat cantik ye.

  • 💄01 sand coral 🌟🌟🌟
  • 💄02 Merry Mauve
  • 💄03 summer peach

Tapi diantara ketiga-tiga variasi blusher ni, code 01 sand blush yang selalu kehabisan stock dan top selling.

Jadi, apa lagi! cepat grab blusher ini dan jadikan milik korang sekarang. Korang boleh beli kat Guardianke, Watson ke atau mana-mana agen sah Wardah diMalaysia.

Ataw korang boleh je dapatkan di Shopee sini 👇🏻👇🏻

@wardahbeauty_my

New babies are coming! Wardah Colorfit Cream Blush 🥰 available in 3 shades! #blusherviral #wardahcreamblush

♬ som original – eu
Jika video tidak kelihatan sila tunggu atau refresh site.Video Tiktok
ingredients didalam Wardah Cream Blush
Wardah Colorfit Cream Blush

Isononyl Isonanonoate, Aluminium Starch Octanylsuccinate, Ethylexyl Palmitate, Polymethylsilsesquioxane, Diisostearyl Malate, Silica, Polyethylene, Cyclopentasiloxane, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Synthetic Beeswax, Phenoxyethanol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Polyhydroxystearic Acid, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Fragrance, Tocopherol.

Mungkin mengandungi : CI 77891, CI 77492, CI 45410, CI 77491, CI 15850, CI 15850:1, CI 15850:2, CI 77499, CI 45370

cara pakai Wardah Cream Blush

Cara pakai cream blush daripada Wardah ni sama je macam korang pakai kebiasaan yang lainnya. Selain jari, boleh juga guna sponge atau berus blusher yang sesuai.

Cream blush ini lebih sesuai digunakan selepas korang apply Wardah Colorfit foundation, Wardah Colorfit Powder Foundation dan Wardah Colorfit Cushion.

Cara nak apply mudah je, korang boleh gunakan jari sahaja dan sapukan pada bahagian yang korang sukalah.

Sapukan beberapa lapisan untuk mendapatkan warna yang lebih pekat dan konsistensi yang lebih sesuai dengan wajah dan makeup korang.

sumber info : www.wardahbeauty.com, guardian.com.my

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

You may also like