Reviews

Review Wardah flawless cover cushion : coverage dan touchup tanpa perlu foundation!

Review Wardah flawless cover cushion..| Produk viral daripada Wardah hari ini ialah diai punya cover cushion!! Korang tahu apa itu cover cushion dan sama ke dia sebenarnya sama je macam foundation??

Jom lihat pelbagai info review tentang produk ini didalam artikel ini 😍😍.

Cushion adalah istilah yang digunakan untuk menggambarkan base makeup portabal yang bentuknya hampir sama dengan bedak. Namun, cushion berisi dasar makeup, seperti foundation, BB Cream, tinted moisturizer, atau CC Cream. Dengan bentuk yang portabal, ditambah aplikator berupa sponge, cushion sering menjadi pilihan bagi mereka yang tidak suka membuang masa atau yang perlu sering melakukan touch up.

kelebihan menggunakan wardah flawless cover cushion

Wardah Ekslusif Flawless Cover Cushion mempunyai kebaikannya yang tersendiri seperti :


💝💝 Cushion dengan coverage yang tinggi mampu memberikan memberikan kesan flawless yang terbaik.

💝💝 Mempunyai teksture yang lebih ringan memudahkan untuk diblend

💝💝 Mempunyai formula yang sangat halus, lembut dan tidak melekit.

💝💝 Sangat sesuai untuk kegunaan harian.

💝💝 Formula daripada superfine silky particles adalah khusus untuk memberikakn tampilan flawless dan bertahan sehingga 10 jam lamanya.

💝💝 Soft focus agent formula pula dikhaskan untuk menutup liang-liang pori.

💝💝 Mengandungni macadamia dan jojoba oil untuk memberikan kelembapan kepada kulit.

💝💝 Mempunyai SPF 30+++ untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari


ingedients didalam wardah flawless cover cushion

Aqua, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Isodecyl Neopentanoate, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Titanium Dioxide, Triethoxycaprylylsilane, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, PEG-10 Dimethicone, Zinc Oxide, Boron Nitride, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Propanediol, Ethylhexyl Palmitate, Polysorbate 80, Disteardimonium Hectorite, Polyhydroxystearic Acid, 1,2-Hexanediol, Silica, Aluminum Hydroxide, Acrylates/Behenyl Acrylate/Dimethicone Methacrylate Copolymer, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate/Dimethicone Methacrylate Copolymer, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Propylene Carbonate, BHT, Linoleic Acid, Disodium EDTA, Dimethicone, Cyclotetrasiloxane, Ethylhexylglycerin, Bisabolol, Tocopherol, Isobornyl Acetate.

Mungkin mengandungi :
CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.


Variasi dan code yang menjadi top selling
Review Wardah flawless cover cushion
sumber gambar : shopee.com.my/wardahflawlesscushion

Wardah Ekslusif Flawless Cover Cushion didatangkan dengan 4 variasi kaler untuk pilihan korang :

  • 💚 01 Light Beige
  • 💚 02 Honey Beige
  • 💚 03 Sandy Beige 🌟🌟
  • 💚 04 Natural

Dan antara variasi ini code 03 selalu menjadi top selling dan pilihan pengguna.

Jom cuba produk ekslusif daripada Wardah ini sekarang juga kalau korang nak tengok hasilnya sendiri 👇🏻👇🏻👇🏻

Dengan harga serendah RM 42.50, korang dah boleh memiliki cover cushion yang berkualiti dan memberikan hasil flawless yang terbaik.

Kalau korang nak tengok review pengguna lain di Shopee, boleh tekan pada butang diatas 👆🏻👆🏻👆🏻.

Baca juga :

flawless sangat bila dipakai

Jom tengok hasil review daripada seorang influencer Tiktok hasil selepas memakai Wardah Flawless Cover Cushion.

Sangat berbaloi untuk anda cuba.

Review Wardah flawless cover cushion
Klik diatas untuk melihat review

Jadi, jangan lupa dapatkan sekarang Wardah flawless cover cushion di shopee.com.my/wardahflawlesscushion. Anda pasti akan menjadi obses dengan kecantikannya.

sumber info : m.kumparan.com, www.wardahbeauty.com, Review Wardah flawless cover cushion

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

You may also like