youbeli review..| Pernahkah anda dengar tentang platform youbeli.com?? saya juga pertama kali mendengar tentang platform ini. Youbeli boleh menjadi salah satu platform selain shopee.com dan lazada.com untuk anda membuat perbandingan harga.

Anda boleh melayari laman rasmi disini : youbeli.com
Tentang youbeli

Youbeli.com dimiliki sepenuhnya oleh Youbuy Online Sdn Bhd (1138093-D), yang ditubuhkan pada Mac 2015, bertempat di Shah Alam, Selangor, Malaysia.

”Youbeli.com adalah pasaran dalam talian pelbagai kategori utama di Malaysia. Dimiliki sepenuhnya oleh Youbuy Online Sdn Bhd, Youbeli memberikan pelanggan pengalaman membeli-belah yang luar biasa, menyediakan segala-galanya di hujung jari mereka, pada dasarnya menjadi destinasi membeli-belah sehenti. Dengan pilihan produk jenama tempatan dan antarabangsa yang luas, tersebar di pelbagai kategori termasuk Fesyen, Mudah Alih dan Alat, Rumah dan Hidup antara lain, Youbeli adalah syurga membeli-belah dalam talian anda. Berbelanja dengan selesa dan merasa aman ketika berbelanja kerana keaslian dan kualiti produk adalah kepentingan utama kami.”

Youbeli turut mempromosi local brand kepada untuk pelanggan support
Anda boleh melayari laman rasmi disini : youbeli.com
Review daripada pembeli

Review yang dipetik dari ezajaafar.blogspot, telah menceritakan pengalamn beliau selepas membeli Food dehydrator di youbeli.com. Beliau berpendapat bahawa membeli barangan elektrik tersebut jauh lebih murah dan sangat berpuas hati.

Anda juga boleh membuat perbandingan harga dengan Lazada dan shopee.

youbeli review
Klik disini untuk melihat produk food dehydrator di : youbeli.com

Jom ramai-ramai kita cuba membanding harga dan membeli di youbeli.com. Lepas anda beli, anda boleh letak di komen bawah supaya orang lain juga dapat manfaat dari perkongsian anda.

Baca juga :

1 Comment

  1. X payahla shopping di YouBeli.com.
    Bad customer service. Tanya soalan dah berhari2 tak reply. Beli barang pn dah berhari2 takde status.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like