Perfume Avon terbaik untuk lelaki..| Lelaki yang berbau wangi biasanya akan automatik menjadi sangat kacak. Betul tak? Jadi jom lihat 5 perfume terbaik untuk lelaki daripada Avon ini yang anda boleh boleh jadikan sebagai hadiah ulang tahun perkahwinan atau harijadi mereka.

Baca juga : 5 Perfume Avon paling wangi pilihan pelanggan wanita

Sedikit sejarah wangian jenama Avon

Wangian jenama Avon asalnya direka khas untuk wanita dan dijual oleh wanita sendiri.

Sehingga hari ini, Avon telah menjual 27 botol, setiap minit, di setiap negara. Dengan pilihan lebih 800 kepelbagaian minyak wangi, Avon mempunyai haruman untuk semua peringkat umur orang.

Selain itu, tidak seperti beberapa minyak wangi mewah yang lebih mahal, walaupun sebotol minyak wangi Avon yang terbaik tidak akan membazirkan wang anda.

Baca juga : Sejarah permulaan jenama minyak wangi Avon

Dalam artikel kali ini, anda akan mengetahui apakah Perfume Avon terbaik 2022, mengapa ia adalah yang terbaik, mengapa orang menyukainya, dan mengapa anda perlu memanjakan diri dengan salah satu yang wangian paling popular pilihan pelanggan.

5 perfume Avon terbaik untuk lelaki

1. Avon Mesmerize For Men Cologne
perfume Avon terbaik untuk lelaki
shopee.com.my/AvonMesmerizeForMenCologne

Mesmerize for Him Cologne telah diperkenalkan sejak tahun 1992. Perfume ini mempunyai botol kaca biru yang berat dan tebal membuatkan ia kelihatan sangat ekslusif.

Perfume Mesmerize mempunyai bau yang menghangatkan pada musim sejuk selain bau yang romantis sesuai untuk mereka yang sukakan kelembutan.

2. Avon Mesmerize Black for Him
perfume Avon terbaik untuk lelaki
shopee.com.my/AvonMesmerizeBlackforHim

Botol wangian Mesmerize Black dengan gaya baharu butiran emas mewakili gaya glamor dan mewah. Diciptakan pada tahun 2015, Mesmerize Black mempunyai bau yang mengasyikkan, kaya, pedas dan pahit manis.

Bahan utama : limau mandarine, limau sicily, lada merah jambu,buah pala, dan kayu cedar.

3. Avon Attraction for Him
perfume Avon terbaik untuk lelaki
Avon Attraction for Him : Lihat di SHOPEE

Attraction for Him telah diperkenalkan pada tahun 2015 dan dengan cepat menjadi popular di kalangan anak muda. Ia mempunyai bau yang manis, tetapi pada masa yang sama anda akan kelihatan sangat maskulin.

Wangian ini sangat sesuai dipakai di tempat kerja, parti hari jadi, temu duga kerja atau keluar malam di bandar. Bau yang selamat seperti yang saya ingin katakan, tetapi tidak membosankan.

Beberapa semburan Tarikan pasti akan menarik perhatian. Ia tidak mempunyai aura yang kuat, tetapi cukup untuk mencetuskan rasa ingin tahu orang yang lalu-lalang.

Bahan utama : campuran buah pelaga, junioer, halia, bunga kasturi, kacang tonka dan kayu guaiac.

4. Avon Black Suede for Him
perfume Avon terbaik untuk lelaki
Avon Black Suede for Him. Lihat di SHOPEE

Banyak pelanggan gembira kerana Avon tidak menghentikan karya klasik tahun 1980-an ini. Black Suede ialah wangian yang hangat, selamat dan menarik.

Ianya seuai dipakai sepanjang tahun, tetapi mempunyai prestasi terbaik dalam cuaca yang lebih sejuk. Menggunakan Avon Black Suede akan membuatkan anda berfikir sedang berpelukan dengan suami tercinta, pada malam yang sejuk dan bersalji, di sebelah pemanas, dan bau kuih bakar yang hangat mengalir diudara.

Bahan utama : Buah pala, bunga kasturim bunga cengkih dan ambar pedas.

Baca juga : 5 bau paling best body mist Victorias secrete

5. Avon Wild Country for Him
Avon Wild Country for Him : lihat di SHOPEE

Wild Country for Him adalah salah satu satu koleksi klasik lama yang anda perlu tambahkan pada koleksi Avon anda.

Dilancarkan pada tahun 1967, Perfume Wild Country ialah satu-satunya bau maskulin yyang sesuai digunakan pada musim sejuk. Wild Country akan melengkapkan daya tarikan lasak anda dengan sempurna, jadi jangan bertangguh dan sempurnakan diri anda.

Haruman itu mempunyai sillage jarak pendek, jadi ia selamat dipakai di pejabat anda ruang dalaman yang lain, dan tahan lama yang sederhana sehingga tahan lama.

Bahan utama : Ketumber, bergamot, lemon, buah cendana, heliotrope, cedar, kasturi dan oakmoss.

Baca juga : 9 bau pilihan pelanggan bath and body work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like