Reviews

Racun tiktok : confirm putih dengan safi lotion + scrub sumber ayu + safi zaitun

Racun tiktok lagi gaissss…💊💊💊 Viral tiktok kali ni tentang cara memutihkan kulit sepantas 🔤. Nak tahu cara dia? Jom lihat perkongsian seorang pengguna tiktok ni disini.

Punca berlakunya kerosakan kulit ☀️☀️☀️

Kekerapan terdedah dengan aktiviti luar dan selalu terdedah kepada matahari membuatkan kulit sunburn dah mula kelihatan kusam.  Dan akhirnya kulit korang akan menjadi semakin gelap kan?

Jika korang sudah berada dalam permasalahan ini, korang jangan sedih atau menyesal sangat sebab tak cegah dari awal, sebaliknya, teruskan berinisiatif untuk memulihkan kembali kecerian kulit korang.

Betul kan?

Ada pula yang jenis perlu masak di rumah so bahang api tu memang wajib kena muka aku menyebabkan muka lebih kusam.

Bagi wanita yang sudah berkahwin pula, perubahan hormon selepas bersalin menyebabkan hormon estrogen dan kolegen semakin berkurang dan kulit mudah bermasaalah seperti kelihatan tua dan kusam. 😟😟😟

Jadi, korang yg ada masaalah seperti diatas, why not try cantikkan balik kulit korang dengan 3 bahan berikut

3 bahan utama yang memberi magic kepada kulit 🪄🪄🪄
confirm putih dengan safi lotion + scrub sumber ayu + safi zaitun
sumber : tiktok.com

3 bahan utama yang korang perlukan ialah :

Cara menggunakan 3 bahan ini untuk kulit yang mulus 🤌🏻🤌🏻🤌🏻

🫣🫣🫣 Dapatkan sumber ayu body scrub BUNGA DI shopee.com.my

Cara penggunaan
Masukkan 2 sudu Sumber ayu White Body Scrub kedalam sebuah mangkuk
Tuangkan satu sudu minyak zaitun kedalam mangkuk tadi
Kemudian lumurkan pada tangan atau kaki. Sapu rata dan buatkan putaran 360

Diamkan selama 10 minit untuk mendapatkan penyerapan yang lebih berganda.

Seterusnya, bilaskan sehingga bersih
Akhir sekali, sapukan safi hijabista lotion secara bulatan pada kulit anda.

Jom lihat kata kata pengguna selepas mereka mencuba teknik viral ini.

Review pengguna 📝📝📝

“@.:Sy pakai scrub tu hari2🥰 sehari sekali . Dah masuk 5 bekas and kulit mmg putih nampak urat hijau . Bekas parut pun pudar”

@EL:boleh apply ke perut ke kesan bersalin? 😅

@𝕘𝕪𝕒_𝕘𝕖𝕖:boleh sis. sya pakai tu lepas bersalin ank ke4 hilang semua noda². bersih mulus putih dah skrg😅

@Nunajay:Kalau i pulak i campur scrub dgn lotion skali sblum mandi sental puas2 srs nmpk la mcm cerah skit syok

@Anna:My fav lulur badan ! 🥰

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

You may also like