Reviews

Racun tiktok : safi hijabista pomegranate lotion melembutkan dan mencerahkan

Safi hijabista lotion melembutkan dan mencerahkan kulit..| Berita gembiira buat hijabis2 (wanita muslim bertudung) diluar sana kerana sehingga kini pegguna tiktok masih memviralkan tentang kebaikan lotion terbaru keluaran Safi iaitu Hijabista Promaganate lotion. Jom terokai kebaikan yang terdapat daripada lotion ini.

Safi hijabista lotion review
Sumber : shopee.com.my

SAFI Hijabista Bodycare Aqua Gel Lotion RADIANT FRESH merupakan : ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • formulasi ringan yang menyegarkan ๐Ÿงด
  • Tidak Melekit ๐Ÿงด
  • Memberikan Penyerapan Pantas untuk keselesaan Hijabista dengan Teknologi 7 Pro Action & Scent Care (terdiri daripada agen pengimbang bau busuk untuk meneutralkan bau yang tidak menyenangkan)๐Ÿงด
  • Membaiki & Mencerahkan badan anda untuk kulit Licin & Baldu dengan wangian yang tahan lama.๐Ÿงด

Baca juga ๐Ÿ“–๐Ÿ“–: Review kebaikan safi minyak zaitun plus gamat

Apa kebaikan 7 Pro action didalam lotion safi ini?
  • Antibakteria – Membun uh 99.99% bakteria
  • Anti-Bau selama 60 jam
  • Anti-Peluh selama 48 jam
  • Anti-Tekanan
  • Anti-Kerengsaan
  • Anti-Noda
  • Anti-Melekit

Bestkan 7 kebaikan dia yang ada didalam lotion. Kalau nak tahu kene cuba pakai dulu. Jadi, sapa2 yang malas nak mandi tu, boleh la selalu pakai lotion ni. (๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†)

Lihat harga di shopee.com.my

Cara penggunaan Safi hijabista bodycare aqua gel lotion
Sumber : shopee.com.my

Cara penggunaan lotion Safi hijabista bodycare aqua gel lotion sebenarnya sangat mudah ja. Sama seperti anda pakai lotion lain,

Sapukan kuantiti yang bersesuaian pada kulit yang anda mahu sapu, kemudian, dalam sapuan memutar, ratakan pada keseluruhan kulit anda.

Untuk kesan yang lebih baik, gunakan lotion Safi hijabista bodycare aqua gel lotion sejurus selepas mandi. Kerana, pada ketika itu, kulit anda lebih bersih, segar dan mudah menyerap kebaikan lotion ini.

Baca juga ๐Ÿ“–๐Ÿ“– : Review racun tiktok serum safi perfect white

Bahan yang terkandung didalam 180ml hijabista lotion

Lihat dan bandingkan bahan-bahan yanh terkandung didalam lotion ini.

Sumber : shopee.com.my
  • Air
  • Glycerin
  • Niacinamide
  • Ethanol
  • Dimethicone
  • Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
  • PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
  • Sodium Hydroxide
  • Diethylhexyl Syringylidenemalonate
  • Ethylhexylglycerin
  • Disodium EDTA
  • Dimethicone Crosspolymer
  • Caprylic/Capric Triglyceride
  • Butylene Glycol
  • Punica Granatum (Pomegranate) Extract
  • Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer
  • Tetrasodium EDTA
  • Fragrance
  • Phenoxyethanol, CI 16035.
Apa itu pomegranate? Dan kebaikannya..

Kornag mesti tertanya-tanyakan promegranate tu apa? Ok, sebenarnya pomegranate tu ialah buah delima ๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ….

Buah delima telah digunakan selama bertahun-tahun untuk manfaat kesihatannya. Sains moden telah mendapati bahawa buah delima boleh membantu melindungi jantung anda dan juga boleh mencegah kanser.

Baca juga ๐Ÿ“–๐Ÿ“– : Produk viral review safi minyak zaitun ros hip dan cara guna

Delima ialah buah yang manis dan masam dengan kulit tebal dan merah. Walaupun kulitnya tidak boleh dimakan, ia mengandungi beratus-ratus biji berair yang boleh anda makan kosong atau taburkan pada salad, oatmeal, hummus dan hidangan lain. Jus delima dalam botol juga merupakan cara mudah untuk menikmati beberapa manfaat kesihatan buah yang lazat ini.

Antara kebaikan dan manfaat kesihatan daripada buah delima ialah :

Ianya BEBAS DARIPADA..
  • Paraben
  • Mineral oil
  • Dan Animal testing!
Kata-kata pengguna selepas menggunakan safi pomegranate lotion..

“after 2 weeks of use , memang akan rasa perbezaan dia . kulit jadi moist,lembut and yang paling penting dah tak nampak kering. Senang citer kulit kau dah jadi macam b**tot baby lah gebu-gebu je.”

“M*****o : bau yang sedap, mudah meresap dan tidak melekit. First time pakai lotion yabg i think this is the best lotion and affordable too”

“eyka_ifa01 : kulit jadi lembutt sangatt, mulus je, wangi pulak tu, bau buah buahan. Dia ada niacemide bantu pudarkan parut gatal2 hari tu”

“e*****i : Hari hari viral pasal lotion ni. Murah gilaaa “

“very light on skin annd absorb so fast. No white cast and smell so good. Better use after bath and and smell even longer”

Sumber info : www.guardian.com.my, watsons.com.my, hellosehat.com, melodipena00, Safi hijabista lotion melembutkan mencerahkan kulit

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

You may also like